Alla inlägg den 18 september 2007

Av ingela - 18 september 2007 20:40

Kan inte folk lära sig skillnad?! om dom nu ska kalla sig nazist eller rasist så varför blandar de ihop allt? Chattade precis med en tjej som kallar sig nazist men var emot invandrare, hon är rasist och det försökte jag förklara för henne precis som många andra. Tydligen kom hennes invandrarhat från att hennes syster blev våldtagen av en eller flera invandrare. Men ibland undrar jag om svenska folket glömmer hur mkt fel vårat svenska folk gör.

Finns faktiskt svenskar som våldtar, mördar och rånar.

Det finns invandrare som inte vill ngt hellre än att passa in och vörda om det nya landet.

Reagerade så starkt på vad min far sa en gång

" ja kolla vad dom gör! sätter upp stora paraboler så att de kan få in utländska kanaler, att dom inte kan ta seden dit dom kommer och lära sig språket"

men vad vet han? De som bor där kanske hanterar svenska språker jättebra fast de vill ha ngn koppling med sitt hemland. De ska inte behöva "tappa" sitt språk för att samhället kräver att de pratar svenska. Det är ju bara att sätta sig in i situationen, om han flyttade till Israel (som exempel) skulle han då nöjja sig med tv-kanaler därifrån? eller skulle han sätta upp en parabol och få in svenska SVT1. Jag tror på det sista. Folk pratar så mkt innan de tänker.

Det är som mina polare, som kallar mig rasist på grund av mina sverigeflaggor på skolväskan, och på grund av att jag är med och engagerar mig i svenska försvaret, Men det är jag ju inte... Min närmaste vän är från Holland.

Jag kallar mig patriot. Jag vill ställa upp för mitt land om det händer ngt och inte sitta hemma och rulla tummarna. Och förväxla nu inte patriot med WhitePower rörelser för det är fel, patriot och vit makt förväxlades, och begreppförvirringen kom med nationalsocialismen i tyskland.


Och sen Liv som tror att hon kan behandla folk som hon vill. Så fan heller att jag orkar med det längre. Hon ska inte lägga sig i och komma med taskiga kommentarer då jag pratar med andra, och måste hon lägga sig i så kan hon göra det på ett snyggt och schysst sätt. Och hon är väll den som är mest på mig om att jag är en så kallad rasist. Men jag ber om ursäkt att jag gör ngt nyttigt av mitt liv än sitter och är deprimerad, röker mina lungor fulla av gift och knarkar bort min vardag. Alla är inte som du. Lär dig att respektera och sluta ta så jävla mkt plats, det finns fler än dig som har intressanta saker att säga men som inte får en chans för att du skriker rätt ut. Självisk och egocentrisk är vad du är!


-----THE END-----

Presentation

Omröstning

bästa krigsfilmen?
 we were soldiers
 saving private ryan
 sniper
 sniper 2
 sniper 3
 flags of our fathers
 plutonen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards